Ensimmäinen vuosi täynnä!

TDT Triathlon Clubin ensimmäinen toimintavuosi alkaa olla lopuillaan. Paljon on tapahtunut vuodessa, suurimpana tietysti maailmanlaajuinen pandemia, joka on tuonut epävarmuutta tulevaan elämän joka osa-alueella.

Seuramme tavoite oli saada ensimmäisen kahden vuoden aikana 30 jäsentä. Tämä tavoite saavutettiin jo ensimmäisenä vuonna ja seurassa on tällä hetkellä noin 50 jäsentä. Toimintamme on hyvin aktiivista ja yhteisharjoituksia on viikoittain 3-4 päivänä.

Tammikuussa 2020 alkanut alkeiskurssi jouduttiin keskeyttämään pandemia rajoitusten vuoksi. Uusi kurssi käynnistyi syyskuussa ja toiveissa olisi saada vedettyä alkanut kurssi kunnialla maaliin. Hienoa jos saadaan uusia harrastajia ensi vuonna kokeilemaan ensimmäistä triathlonkilpailua joko seuran omissa harjoituskilpailuissa tai jopa jossakin isommassa tapahtumassa.

Uintivuorot käynnistyivät taas syksyllä ja panostamme tulevalla toimintakaudella jäsentemme uinnin kehittämiseen. Uinti on ensimmäinen laji triathlonissa ja jos ei osaa tai uskalla uida on vaikea haaveilla triathlonharrastuksesta. Seuramme uintivalmennuksesta vastaa Petra Lonka.

Kesälle 2020 haluamme kasvattaa edustusurheilijoidemme määrää ja saada yhteisöllisyyttä kilpaurheilijoiden arkeen. Liian moni jää harjoitus- ja kilpailukaudella yksin. Tulemme talvikaudella 2020-2021 pitämään säännöllisesti leirityksiä. Jokainen seuran urheilija tulee varmasti nostamaan tasoa ensi kesälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *