TURKU CHALLENGE 1.8.2021!

Kesän yksi odotetuimmista kisoista ellei jopa odotetuin. Monelle SM-puolimatka oli kauden pääkilpailu. Kisat olivat seuralle menestys ja SM-mitaleita tuli yhteensä 6kpl. Kauttaaltaan seuralaisten ajat olivat kovalla tasolla.

Seuran mitalit:
1 M30-34, Heikki Jarva 4:09:25
1 N30-34, Johanna Lahikainen, 4:28:44
1 N35-39, Jonna-Carita Kanninen, 4:48:27
2 M18-29, Timo Eronen, 4:24:11
2 M40-44, Timo Kanninen, 4:11:25
2 N30-34, Henna Junnila, 4:35:23

Seuran Vaajakosken jaostolle meni ansaitusti kaksi Suomen mestaruutta. Johanna ja Heikki ovat harjoitelleet yhdessä ja sparranneet toisia kovempiin suorituksiin. Molemmat olivat tyytyväisiä kilpailupäivän vahvaan vireeseen ja tekivätkin omat ennätykset puolimatkalla. Vauhdista kertoo myös se, että ikäryhmävertailussa Heikki oli 3. nopein mies ja Johanna nopein nainen.

Alla Heikin ja Johanna ajatuksia kuluneesta kisakaudesta. Molemmilla alkaa nyt valmistautuminen ja kunnon rakentaminen syksyn Ironmaneille.

Heikki: ”Kausi on mennyt hyvin ja suunnitelmien mukaan lukuun ottamatta alkukesän siitepölyhetkeä. Erityisen tyytyväinen olen, että Turussa kilpailu meni fyysisesti täysin kontrollissa ilman heikkoja hetkiä. Viime kausi oli kilpailujen suhteen välivuosi, mutta silloin kantavana ajatuksena oli vahvistaa vahvuuksiani. Heikommat lajit ovat seuranneet ihan mukavasti myös kehitystä. Viime talvena tein vielä paljon määrää, mutta nyt kesällä olen rohkeasti laskenut määrää ja nostanut tehoja. Nämä valinnat ovat toimineet ja kaikki lajit ovat kehittyneet merkittävästi. Seuraavana tavoitteena on IM Barcelona 3.10 toteutuessaan. Siellä tavoite on alittaa kelin salliessa 9h reilusti.”

Johanna: ”Turku oli 3. kisaviikonloppu putkeen ja oli hienoa onnistua. Varsinkin juoksu tuntui vahvalta kovan pyörän päälle eikä juurikaan hyytynyt loppua kohden. Viime talven hiihtokilsat varmasti ovat nostaneet erityisesti pyörän tasoa. Myös arjessa töiden vähentäminen ja opiskelujen aloittaminen on tuonut lisää tunteja vuorokauteen ja aikaa on jäänyt enemmän mm. palautumiseen. Syksyn ohjelmassa olisi MM-kilpailut Hawaijilla, jonka ympärillä on vielä paljon epävarmuustekijöitä mm. matkustamisen suhteen. Jos Hawaiji ei toteudu niin kisaan lokakuussa Mallorcalla täydellä matkalla.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *