Seuran esittely

Mikä TDT Triathlon Club?

Three dreams of training (TDT). Kolmen ihmisen haaveet ja unelmat urheiluharrastusten suhteen. Siitä ajatuksesta on syntynyt uusi varkautelainen urheiluseura, TDT Triathlon Club. Vaikka ensisijaisesti keskitymme kolmen lajin kokonaisuuteen triathloniin, haluamme kannustaa jäseniämme kestävyysurheilun pariin monipuolisesti. Itsessään triathlon käsittää jo kolme eri urheilulajia, joten varmasti tulet ihastumaan triathlonin monipuolisuuteen. Samalla uskomme, että onnistumme yhdessä luomaan urheiluyhteisön, jossa sen jokainen jäsen uskaltaa harrastaa ja unelmoida juuri sillä tasolla, kuin se sopivalta tuntuu.

Monesti triathlon koetaan haastavana ja vaikeana lajina. Laji kyllä vie harrastajansa helposti mennessään ja lajin harrastaminen monesti liitetään aktiiviseen kilpailutoimintaan. Useimmiten sitä huomaakin reissaavansa ympäri Suomea erilaisissa triathlon-, juoksu- tai muissa kestävyysurheilutapahtumissa. Me haluamme saada sinut lajin pariin, vaikket koskaan pukisikaan numerolappua rintaan. Vastaavasti haluamme tukea kilpailemisesta innostuneita jäseniämme entistä parempiin suorituksiin. Urheiluharrastus tuo elämään sisältöä ja energiaa, kunhan harrastus on suhteessa muuhun elämään oikealla tasolla.

Seurana tulemme tarjoamaan sinulle laadukasta valmennusta, kattavasti tietoa kestävyysurheiluun liittyen, kannustavia seurakavereita ja paljon yhteistä tekemistä. Tulethan rohkeasti ja aktiivisesti mukaan toimintaamme! Tehdään yhdessä harrastamisesta mielekästä ja hauskaa!